Mobilya Kulpları

08-12-2021 05:25
Mobilya Kulpları

Mobilya Kulpları

Evimizde kullandığımız her eşya gibi mobilyalardaki kulplar da zamanla eskir. Sağa sola çarptığımızda veya kullanım ömründen dolayı zamanla yıpranır. Bu da kötü bir görüntüye neden olur. Mutfakta, yatak odasında, salonda kısacası evin her yerinde kullandığımız mobilya kulplarını değiştirerek evimizin tarzını ve havasını da kolayca değiştirebiliriz. Böylece mobilyalar yeni bir görünüme kavuşur. Eğer mobilyalarınızdan sıkıldıysanız bu yöntemle daha ucuz bir şekilde eşyalarınıza yenilenmiş hissiyatı verebilirsiniz. Ayrıca çeşit çeşit mobilya kulp modelleri ile tamamen zevkinize göre yüzlerce çeşit arasından mobilyalarınızı kişiselleştirebilirsiniz. Sıkıldığınızda tekrardan değiştirebilir böylece evinizin dekorasyonu için ekonomik bir çözüm üretmiş olursunuz.

 

Mobilya Kulp Çeşitleri ile Evinizi Yenileyin!

Mobilya kulplarında çeşit oldukça fazladır. Mobilya kulpları mobilyadan hariç olarak alıp değiştirmek size mobilyalarınızı kişiselleştirmeyi sağlar. Herhangi bir mobilya kulpu ile benzersiz bir görünüm yakalamak çok kolay. Bir yere çarptığınızda veya kullanıma bağlı olarak kulplarınız eskiyecektir. Kulplarınızı yenileyerek mobilyalarınıza farklı bir görünüm kazandırabilirsiniz. Bazen mobilyalar üzerine takılan kulplardan dolayı beğenilmez ve bu yüzden satın alınmaktan vazgeçilir. Vazgeçmek yerine çeşitli renk ve desen arasından zevkinize uygun bir mobilya kulpuyla tamamen sizin istediğiniz bir tasarıma kavuşabilir. Mutfağınızdaki sade dolap ve çekmeceleri daha modern veya parlak renkli kulplarla çok şık bir görünüş yakalayabilirsiniz.

Evinizi yenilemek için yüzlerce çeşit mobilya kulpunu incelemek için buraya tıklayınız.

kulp yenileme

 

Mobilya Kulpu Nasıl Seçilmelidir?

Kulp seçerken belirlemeniz gereken kriterler vardır. Rengi, şekli, deseni, malzemesi gibi seçeneklerden birkaç tanesini belirlemek size kulp satın alırken kolaylık sağlar. Seçenek çok fazla olduğu için belirli ölçütlerde ilerlemek size zaman kazandırır. Örneğin duvarlarınızın rengine göre porselen desenli bir kulp alarak bütünlüğü sağlayabilir ya da sade dolaplarınıza varaklı bir kulp seçip daha şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Bu seçenekler tamamen sizin zevkinize göre kişiselleştirilebilir. Mobilyalarınızın renginde kulp almak kulplarınızı göstermeyecektir. Bu yüzden mobilya renginden farklı almanız kulplarınızı daha ön planda tutacaktır. Kulplarınızı değiştirirken eski kulplarınızın boyutlarına göre almaya özen gösteriniz. Eğer küçük boyutlarda bir şey takarsanız delikleri kapatmayacağı için kötü bir görüntü olacaktır.

Krom bir kulp kullanacaksanız mutfak dışında kullanmalısınız. Komple krom kulplar çok fazla parmak izi bırakır. Bu yüzden sürekli silmek zorunda kalabilirsiniz. Bunun yerine iz bırakmaması için inox kaplamalı kulp kullanabilirsiniz.

Birbirinden farklı tarz ve desenlerde yüzlerce çeşit kulp için sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. Farklı marka ve model kulplara buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.